Helppoa ja vaivatonta - ei avaimia, ei paperisopimuksia, ei vuokratakuita

Ohje verkkokauppaan

Meiltä varaston vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta. Kun teet vuokrauksen verkkokaupassamme, saat varaston käyttöösi tarvittaessa vaikka heti. Meillä ei tarvita erillisiä avaimia, paperisopimuksia tai vuokratakuita.

Yritysasiakkaidemme kanssa sovimme vuokraamisesta yleensä sähköpostilla ja vuokra laskutetaan kuukausittain tai muuten sovitun mittaisissa jaksoissa.

Yksityisasiakkaille verkkokaupan käyttäminen on helpoin tapa tehdä vuokrasopimus varastotilasta. Verkkokaupassa maksutapana on käytössä verkkomaksu. Verkkokaupan kautta tehty vuokraus voi alkaa vaikka saman tien tai voit varata varastotilan enintään 30 päivää ennen vuokrakauden alkamista. Ennakkovaraus tehdään vuokraamalla varasto etukäteen ja maksamalla ensimmäinen vuokra.

Vakiokokoiset varastot 1,5-12m2 löydät suoraan verkkokaupasta. Voit vuokrata useampia varastoja samalla kertaa, mutta mikäli tarvitset suuremman varaston, ota meihin yhteyttä ja me järjestämme sinulla tarvitsemasi kokoisen varaston. Mikäli et löydä verkkokaupasta sopivaa varastoa, kannattaa vielä varmistaa saatavuus lähettämällä viesti yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla tai soittamalla meille.

Verkkokaupassa valitset ensin vuokrauksen aloituspäivän ja haluamasi varaston koon. Vuokraus tehdään aina toistaiseksi voimassa olevana, mikäli muuta ei erikseen sovita. Mikäli haluat maksaa vuokran kuukausittain, valitse vuokrausajaksi yksi kuukausi. Tässä vaihtoehdossa saat sähköpostilla muistutuksia jatkovuokran maksamisesta. Vuokran voit taas maksaa kätevästi verkkomaksuna.

Vaihtoehtoisesti voit myös maksaa koko vuokraa myös pidemmissä jaksoissa tai vaikka koko vuokrakauden kerralla, jos jo etukäteen tiedät, miten pitkäksi aikaa varastoa tarvitset. Myös tässä vaihtoehdossa voit myöhemmin jatkaa vuokrausta haluamallasi tavalla.

Siirry verkkokauppaan tästä