Kaupunkivarasto toimii uusissa liiketiloissa Leväsentie 56:ssa ja Kisällinkuja 12:ssa Kuopiossa

Kaikki Kaupunkivaraston varastotilat on lämpimiä (min. +15 astetta) ja ne on rakennettu uudehkoihin 2013-2015 käyttöön otettuihin kiinteistöihin.

Leväsentien varastot

Leväsentie 56-osoitteessa pienvarastot sijaitsevat toisessa kerroksessa. Tavaroiden lastaus tehdään nosto-oven kautta ja toiseen kerrokseen leveitä portaita pitkin. Käytettävänäsi on myös lastausapuvälineitä isompien tavaroiden liikuttamista varten. Leväsentien varaston pohjakuvaan voit tutustua tästä linkistä Leväsentie 56.

Turvallisuus on meille tärkeää ja siksi varastotiloihin pääsee vain henkilökohtaisilla tunnisteilla (puhelin tai koodi) ja lisäksi teemme säännöllisiä käyntejä varastotiloissa.


Kisällinkujan varastot

Kisällinkuja 12 -osoitteessa tarjolla on kattava valikoima erikokoisia varastoja pienemmistä 1,5m2 varastoista aina suurempiin noin 12m2 varastoihin. Asiakkaiden tarpeiden mukaan tiloja voidaan tarvittaessa yhdistellä myös vielä suurempiin kokonaisuuksiin. Kisällinkujan varastoja on sekä katutasossa että toisessa kerroksessa.

Kisällinkujan varastot ovat useammassa eri hallissa. Hallikarttaan voit tutustua tästä Kisällinkuja ja varastotilojen pohjakuviin voit tutustua alla olevista linkeistä


Kisällinkuja varaston ulko-ovet