Kuopion alueen edullisimmat varastot

Vaikka toimimmekin uudehkoissa tiloissa, ovat vuokraushintamme Kuopion alueen edullisimmat nyt ja jatkossakin. Meillä varastot on hinnoiteltu niiden neliömäärän mukaan ja verkkokaupassamme hinnoittelu on muotoa €/päivä. Normaalit kuukausihinnat ja kulloinkin voimassa olevat tarjoushinnat eri kokoisille varastoille ovat alla olevassa taulukossa. Pitkäkestoiset yli vuoden mittaiset määräaikaiset vuokraukset neuvotellaan erikseen .

Huom! Saimme käyttöömme lisää varastotiloja ja siksi tarjoamme kaikkiin uusiin varauksiin -25% alennuksen listahinnasta kahden ensimmäisen kuukauden ajalta. Helpoiten alennuksen saat käyttöösi tekemällä verkkokaupassamme ensin 45 päivän mittaisen varauksen, jonka päälle annamme pyynnöstäsi (esim. sähköposti) ilmaisen 15pv mittaisen vuokrajakson. Voit myös soittaa meille ja kysyä tarkemmat ohjeet.


Tee ensin verkkokaupassamme vähintään 1kk varaus. Jatkossa voit hallinnoida ja jatkaa varaustasi varausjärjestelmässä tunnuksilla, jotka lähetämme sinulle. Tarkemmat ohjeet saat tarvittaessa sähköpostilla osoitteesta info@kaupunkivarasto.fi tai puhelimitse 045 6341 641.
Esitetyt hinnat ovat suuntaa-antavia kuukausihintoja.
Verkkokaupassamme hinnoittelu on muotoa €/päivä, . Yksityishenkilöt eivät maksa arvonlisäveroa varastotilojemme vuokraamisesta. Mikäli tila vuokrataan arvonlisäveron vähentämiseen oikeuttavaan toimintaan (alv rek. / y-tunnus), lisätään hintoihin kulloinkin voimassa oleva yleinen arvonlisävero.