Kuopion alueen edullisimmat varastot

NYT -25% TARJOUS ENSIMMÄISELTÄ KAHDELTA KUUKAUDELTA! Ota yhteyttä tarjouksen hyödyntämiseksi!

Vaikka toimimmekin uudehkoissa tiloissa, ovat vuokraushintamme Kuopion alueen edullisimmat nyt ja jatkossakin. Meillä varastot on hinnoiteltu niiden neliömäärän mukaan ja verkkokaupassamme hinnoittelu on muotoa €/päivä. Normaalit kuukausihinnat ja kulloinkin voimassa olevat tarjoushinnat eri kokoisille varastoille ovat alla olevassa taulukossa. Pitkäkestoiset yli vuoden mittaiset määräaikaiset vuokraukset neuvotellaan erikseen .


Tee ensin verkkokaupassamme vähintään 1kk varaus. Jatkossa voit hallinnoida ja jatkaa varaustasi varausjärjestelmässä tunnuksilla, jotka lähetämme sinulle. Tarkemmat ohjeet saat tarvittaessa sähköpostilla osoitteesta info@kaupunkivarasto.fi tai puhelimitse 045 6341 641.
Hinnoittelu on muotoa €/päivä, joten esitetyt hinnat ovat suuntaa-antavia kuukausihintoja. Yksityishenkilöt eivät maksa arvonlisäveroa varastotilojemme vuokraamisesta. Mikäli tila vuokrataan arvonlisäveron vähentämiseen oikeuttavaan toimintaan (alv rek. / y-tunnus), lisätään hintoihin kulloinkin voimassa oleva yleinen arvonlisävero.