Kuopion alueen edullisimmat varastot

Vaikka toimimmekin uudehkoissa tiloissa, ovat vuokraushintamme Kuopion alueen edullisimmat nyt ja jatkossakin. Meillä varastot on hinnoiteltu niiden neliömäärän mukaan ja verkkokaupassamme hinnoittelu on muotoa €/päivä. Normaalit kuukausihinnat ja kulloinkin voimassa olevat tarjoushinnat eri kokoisille varastoille ovat alla olevassa taulukossa. Pitkäkestoiset yli vuoden mittaiset määräaikaiset vuokraukset neuvotellaan erikseen .


Tee ensin verkkokaupassamme vähintään 1kk varaus. Jatkossa voit hallinnoida ja jatkaa varaustasi varausjärjestelmässä tunnuksilla, jotka lähetämme sinulle. Tarkemmat ohjeet saat tarvittaessa sähköpostilla osoitteesta info@kaupunkivarasto.fi tai puhelimitse 045 6341 641.
Hinnoittelu on muotoa €/päivä, joten esitetyt hinnat ovat suuntaa-antavia kuukausihintoja. Yksityishenkilöt eivät maksa arvonlisäveroa varastotilojemme vuokraamisesta. Mikäli tila vuokrataan arvonlisäveron vähentämiseen oikeuttavaan toimintaan (alv rek. / y-tunnus), lisätään hintoihin kulloinkin voimassa oleva yleinen arvonlisävero.